dijous, 12 de setembre del 2013

Ritos de muerte


Ritos de muerte és el primer llibre de la sèrie protagonitzada per la inspectora de policia Petra Delicado. Està escrit per l'Alicia Giménez Bartlett. Aquesta edició de butxaca està publicada per Destino, dins la col·lecció Crimen y Misterio i val 7,95 €.

En aquesta novel·la coneixerem a la inspectora Petra Delicado i al subinspector Fermín Garzón, alhora que també se'ns presentaran tot un seguit de personatges relacionats amb la protagonista. Mentre van tractant de resoldre el cas d'un violador que marca les seves víctimes, anirem veient com són els dos protagonistes, com es coneixen, es comencen a suportar i, encara que sigui increïble, arriben a tenir una amistat.

No havia llegit res de l'autora, però m'ha agradat molt el llibre, com escriu, el seu sentit de l'humor i la forma de deslligar el misteri. Una molt bona sorpresa. Seguiré llegint més llibres de la sèrie.

Per curiosos, el 1999 es va fer una sèrie de 13 capítols per TV anomenada Petra Delicado, protagonitzada per Ana Belén i Santiago Segura.



2 comentaris:

Ricard Masferrer ha dit...

D'aquesta autora he llegit "Donde nadie te encuentre", una novel·la basada en la vida real d'una maquis coneguda com La Pastora, llibre del tot recomanable.

caterina ha dit...

Sóc molt fan de la novel·la negra des que era ben petita però encara no he llegit res d'aquesta autora. M'apunt el títol per si un dia me compr un llibre seu, ja que la ressenya que has fet el poses molt bé! Gràcies! :)