divendres, 12 de setembre del 2014

Cinema d'agost de 2014

El amanecer del planeta delos simios. Continuació de la renovada saga. En aquest film, els simis que van escapar dels experiments viuen tranquils en llibertat. César és el seu líder i fa que la comunitat creixi en pau. Però tot es veurà alterat amb l'arribada d'uns quants humans que volen posar en marxa una presa per tal de produir electricitat per la ciutat de San Francisco. César haurà de triar entre confiar en els humans o fer cas de Koba, simi que els odia. Qualsevol decisió que prengui tindrà conseqüències. Entretinguda pel·lícula, que té un final que suposo es convertirà en l'inici del tercer film de la saga.



Chef. Pel·lícula de JonFavreau sobre un cuiner en crisi, que fa un viatge on tot va començar per tal de recuperar les ganes que havia perdut. Barreja entre film amb nen, peli de col·legues i road movie, amb un gran repartiment i una banda sonora genial. No està malament.



Mi amigo Mr. Morgan. Michael Caine viu sol a París després de la mort de la seva dona. Res l'interessa de la vida, fins el punt de voler suïcidar-se. Però tot canviarà quan coneix una jove, la Pauline, que li recorda la seva dona i li farà plantejar-se el que li queda de vida. La millor peli del mes.



Los mercenarios 3. Stallone ha trobat un filó per tal que ell i altres col·legues jubilats o prejubilats segueixin fent cinema, cinema d'acció. Incorporacions: Banderas i Harrison Ford. Baixes: Willis. Si t'ho agafes com a un entreteniment, passes una estona divertida.


4 comentaris:

jomateixa ha dit...

Les tres primeres tinc pensat veure-les un moment o altre, però aquests mercenaris no em criden gens l'atenció.

Eloy ha dit...

No perds molt ;)

Però el dia que vaig anar-hi, del que quedava, era això o pelis per nens, i encara em van menys...

Ricard Masferrer ha dit...

Totalment d'acord, "Mi amigo Mr. Morgan" em va agradar molt.

Eloy ha dit...

Una pel·lícula que no ha vist molta gent i que està molt bé. Una llàstima...