dilluns, 18 de maig del 2015

Herències col·laterals



Herències col·laterals és una novel·la de Llort, publicada per RBA La Magrana dins la col·lecció La Negra. El seu preu és de 12 €.

El llibre explica de forma creuada diferents històries, la d'un aprenent, la d'una família, els Claramunt, i la d'una vella. El pare dels Clarumunt, advocat i negociant d'èxit, fa el negoci de la seva vida, comprar un pis a una vella a canvi d'un pagament mensual fins que aquesta mori. El que havia de ser un gran negoci, es convertirà en la ruïna de la família, ja que la vella no morirà immediatament...

Només havia llegit abans un llibre escrit per Llort, amb d'altres tres autors, La reina de diamants, i em va agradar molt com escrivia. Aquesta novel·la que acabo de llegir és una novel·la molt i molt negra.

2 comentaris:

Sergi ha dit...

El que em va portar a aquest llibre també va ser 'La reina de diamants', perquè Llort hi brilla amb llum pròpia. Em va agradar, és un bon llibre, però jo no diria que és negre en absolut. Una mica, però la història és més important que el gènere. No hi ha investigació, no hi ha tan sols cas. Només mala bava i males intencions.

Eloy ha dit...

Potser tens raó en que no hi ha investigació ni cas, però que tot és negre... ho és... ;)