dijous, 9 de març del 2017

Theodore Boone 6: El escándalo, del John Grisham



Theodore Boone 6: El escándalo és un llibre del John Grisham, publicat per Montena. Vaig comprar la versió digital per 6,64 tot i que existeix versió paper per 16,95 €.

Theodore Boone és fill d'advocats i sap força sobre lleis. Vol convertir-se en advocat, però encara li queda molt, ja que només té tretze anys. En aquest llibre, els nois de la seva edat fan unes proves estàndard que serveixen per classificar-los en tres grups, els alumnes excel·lents, els normals i els que necessiten reforç Així cadascun dels tres grups aconseguiran millors professors i programes d'estudi diferents, amb la qual cosa les diferències entre ells s'accentuaran. Un dels instituts de la ciutat, està tenint una pujada de resultats espectacular i això fa sospitar que algú estigui fent trampes. I Theo es veurà involucrat en el cas, ja que la seva amiga April té informació de primera mà.

Grisham és un dels meus autors. I Theo Boone és un fantàstic personatge. Són llibres curts, amb poca descripció, perfectes perquè els adolescents entrin en el món de les lleis.