dimecres, 4 de juliol del 2018

L'últim defensa, del Jordi Agut



FITXA DEL LLIBRE
TÍTOL
AUTOR
EDITORIAL
ANY EDICIÓ
Maig 2018
DATA COMPRA
Juny 2018
FORMAT
Paper
PREU
21 €
GÈNERE
Negre
PÀGINES
402
ISBN
978-84-9975-987-6

L'últim defensa està protagonitzat pel George Mitchell, policia britànic. S'enfronta a una banda que es dedica a les apostes esportives il·legals i el seu fill és segrestat. Això li fa replantejar-se la feina i canvia de lloc de treball, l'oficina de Lió de la Interpol, on es trasllada amb la seva dona i els seus dos fills, buscant més tranquil·litat. Quan les coses comencen a anar millor, per tota Europa hi ha diversos atemptats a prop de camps de futbol amb una sèrie de missatges directes a la seu de la Interpol. El George s'haurà d'involucrar novament, amb el seu petit equip, corrent riscos personals i posant en perill les seves relacions familiars.

El llibre és una reedició, ja que havia estat publicat per Stomberg amb anterioritat. També hi ha versió en castellà, editada per Milenio. I ha estat una sort, ja que això m'ha permès llegir-lo i gaudir-lo. M'ha semblat un llibre molt ben escrit, amb una història que enganxa molt. Si el nom de l'autor fos un altre (nòrdic o en anglès), el llibre podria ser un best seller internacional. A més a més, toca temes que m'agraden, com el futbol, el gènere policíac i la informàtica. Els personatges són molt potents i tenen recorregut per seguir amb més històries d'ells. M'he portat una bona sorpresa en llegir que hi ha prevista una trilogia amb aquests protagonistes. Espero que no trigui gaire...

També en parlen a:



5 comentaris:

Jordi ha dit...

Gràcies pels teus comentaris, Eloy, i per la difusió que en feu. M'alegra que t'hagi agradat i entretingut, era l'objectiu.

Unknown ha dit...

Es un tros de llibre ! Val molt la pena. Es intrigant i entretingut.

Jordi ha dit...

Moltes gràcies!

Jordi ha dit...

Perdona, no he vist el teu comentari fins avui. Un any tard, moltes gràcies!!

Eloy ha dit...

Hola Jordi, crec que ja havies entrat fa un any, però moltes gràcies per la nova visita ;)