dijous, 7 d’octubre del 2021

Rosas muertas, de l'Arnaldur Indridason

 


FITXA DEL LLIBRE

TÍTOL

Rosas muertas

AUTOR

Arnaldur Indridason (trad. Fabio Teixidó)

EDITORIAL

RBA Serie Negra

ANY EDICIÓ

Octubre 2020

DATA COMPRA

Octubre 2020

FORMAT

Paper

PREU

19 €

GÈNERE

Negre

PÀGINES

264

ISBN

978-84-9187-167-5


Segon llibre de la sèrie de l'Erlendur Sveinsson, policia islandès. Una noia és trobada assassinada i nua a la tomba del Jon Sigurdsson, heroi de la independència islandesa. Primer, han de descobrir qui era la noia. Després, per què i qui la van matar. Les investigacions porten als policies a trobar una trama de prostitució i corrupció urbanística, on sembla que hi ha algú que no desitja que es resolgui el cas.

Erlendur és sempre una assegurança. Amb un ritme pausat, es va desenvolupant la trama, on anirem coneixent millor al protagonista i els secundaris alhora que es resol el crim. Tot i que el llibre és del 1998, no ha estat publicat en castellà fins el 2020. Ja havia llegit uns quants de la sèrie quan van ser publicats els dos primers. Ara, ja podré seguir amb els que em queden, a partir de Río negro.

També en parlen a:

2 comentaris:

Sergi ha dit...

És una autèntica llàstima que RBA decidís deixar de publicar Indridason en català. La veritat és que se'm posa fatal que hagin seguit publicant-lo en castellà i passin del català. Només per això, no vull llegir-lo. Ja ho sé, em tanco portes i és una rabieta potser sense sentit. I mira que m'agradava l'Erlendur, m'ho passava bé llegint els llibres que protagonitza. Què hi farem.

Eloy ha dit...

Trobo que no és una rabieta sense sentit, Xexu. És una decisió raonable. Jo, quan puc triar entre la versió catalana o castellana, sempre trio la catalana. Llàstima que no sempre es pot triar.