diumenge, 9 de març del 2008

39 escalones (The 39 steps)


Visca el DVD que ens permet recuperar els clàssics. He tornat a veure "39 escalones", d'Alfred Hictchcock, pel·lícula de 1935 que pertany a la seva etapa britànica.
La veritat no la recordava, però m'ha agradat molt, com gairebé totes les del mestre del suspens.
Pot semblar una mica infantil la trama del film, sobre una societat secreta d'espionatge i la persecució d'un home innocent, però no pots deixar-la de veure fins que s'acaba. La parella protagonista, Robert Donat i Madeleine Carroll, molt bé. Val la pena fer una altra visita si fa temps que no l'has vist ( o si mai l'has arribat a veure).



5 comentaris:

Anònim ha dit...

És una de les pel·lícules del mestre que sempre m'ha agradat molt. La vaig veure per darrera vegada fa un parell d'anys per la tele.

Unknown ha dit...

No és una de les millors pel.lícules del gran mestre del suspens però és un clàssic.

Eloy ha dit...

Em fan venir ganes de veure d'altres.

Caterina Cortès ha dit...

M'encanta Hitchcock i aquesta és una de les millors pel·lícules de la seva etapa anglesa. Crec que l'he vista unes tres vegades. Una autèntica delícia i sí, visca el dvd! :D

Eloy ha dit...

Sense el dvd algunes perl·lícules seria molt difícil de veure-les perquè o no les posen o les posen a unes hores impossibles. Ja sé que pots programar el vídeo, però moltes vegades comencen més tard del previst. Amb el dvd pots veure al teu gust tot allò que vulguis.