dilluns, 10 de març del 2008

En el punto de mira

"En el punto de mira", de Pete Travis, és un thriller correcte, al que no has de demanar molt. És una història explicada des del punt de vista dels 8 protagonistes principals. I què explica? L'intent d'assassinat del president dels USA a Salamanca, Espanya. La Plaza Mayor de Salamanca, lloc on passa gran part de l'acció, és una reconstrucció feta a Puebla, Mèxic, degut a la negativa de l'ajuntament de Salamanca a tancar la plaça durant el rodatge.
El repartiment és molt correcte, amb Dennis Quaid, William Hurt, Sigourney Weaver, Forest Whitaker, Matthew Fox, Eduardo Noriega,...
Llàstima que s'aprofita per emparentar grups terroristes de diversa procedència, per exemple, "atemptat fet per grups locals amb connexions mujaidins" (sona a conspiració 11-M).

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Qui hagi escrit el guió no té gaire idea de com és aquest país.
A més a més olora molt a filosofia "Bush" i a foto de les "Azores".Relacionar el terrorisme islàmic amb grups insurgents natius(Es pensen que això és Iraq?)es no tenir ni idea.Dubto molt que als tunels de les autopistes de Mèxic trobem pintades amb les sigles d'E.T.A,això esta fet amb tota la intencionalitat.
Les distribuidores es podrien preocupar més per altre tipus de cine i no deixar-se "colar" aquests films infumables,no crec que siguin ni rentables.

Eloy ha dit...

Jo la veritat no me'n vaig adonar de les pintades. Serà qüestió de esperar al dvd per analitzar aquests detalls.
;)

Anònim ha dit...

Val la pena aquesta pel·li? I el Noriega fa un bon paper? Per la sinopsi sembla interessant però no ho sé. M'enrefio poc d'aquest tipus de films i els americans darrerament no estan gaire fins alhora de fer produccions.

Eloy ha dit...

No és una peli que mati, i el Noriega fa un paper molt petit, suposo que per mantenir la quota hispana.