diumenge, 6 de juliol del 2008

La trilogia de l'anell

No he sigut molt aficionat a les històries fantàstiques de Tolkien a la Terra Mitjana i m'ha costat molt veure la trilogia de pel·lícules de Peter Jackson basades en els seus tres llibres sobre El Senyor dels Anells: La comunitat de l'anell, Les dues torres i El retorn del rei.
Dit això, he vist les pel·lícules aquests dies i m'han agradat força. Són pel·lícules llargues, que expliquen una història ben construïda, on els efectes especials són bons, hi ha animació per ordinador.
Com que són històries corals, hi ha molts personatges i el protagonista queda diluït, de vegades sembla Frodo, altres Aragorn, o fins i tot Gandalf. Però el personatge que més m'ha cridat l'atenció ha sigut el Gollum Sméagol. Fantàstic.
Si tens l'oportunitat de veure la trilogia o de reveure-la, fes-ho. T'ho passaràs d'allò més bé.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

He vist les tres dues vegades i estan molt ben fetes realment, tot i que el gènere fantàstic no sigui dels meus preferits. Posteriorment em vaig llegir El Hobbit que és meravellós, com un conte. Ara que la trilogia no sé si m'animaré a llegir-la. Em fa una mica de mandra, sincerament jejeje ;)

Eloy ha dit...

Ara m'ha agafat el cuquet per llegir a Tolkien, però també em fa mandra, jejeje.
Potser més endavant...

Jordi ha dit...

La millor trilogia de la història moderna, company!! Ara et falta llegir-te els llibres!! Jo no em cansaria mai de veure-la!! Ara he de convèncer a la meva nòvia perquè s'hi animi (que ja no sé que fer perquè ho faci). Crec que li ensenyaré la teva entrada al blog!! jejeje

Eloy ha dit...

Doncs apa.
Crec que començaré pel Hobbit.
I trilogies millor mmmmm:
- La guerra de las galaxias
- El padrino
- Indiana Jones

Jordi ha dit...

T'accepto la de la guerra de les Galaxies i la de l'Indiana Jones. La del Padrino, la primera molt bé, però la segona no va haver-hi manera de que m'entrés, i vaig intentar-ho dues vegades!! El llibre de El Padrino, uns dels millors que he llegit!!

Eloy ha dit...

Les he de tornar a veure les del Padrino, i el llibre me'l vaig llegir fa molt i em va encantar.

Ricard Masferrer ha dit...

Ummm! Els senyor dels anells. En sóc un enamorat. Fa molts anys vaig llegir la trilogia en unes vacances als Pirineus començant per L'Hobbit. Vas quedar completament enganxar. Cercava tots els moments possibles per llegir. I després les pel·lícules, no creia que fos possible recrear el món de Tolkien el cinema. Realment en van deixar bocabadat. Les he vist dues vegades i les dues m'han encantat.
Respecte a les trilogies que esmentes del cinema és bo veure-les força seguides. Ajuda a comprendre la història. Si deixes passar molt de temps entre pel·lícula i pel·lícula a vegades costa de seguir el fil.

Eloy ha dit...

Jo quan veig trilogies intento veure-les la mateixa setmana (si puc, és clar). Així veus la continuïtat, i alhora enganxes tots els possibles defectes i errades (que normalment, sempre n'hi ha).