diumenge, 27 de febrer del 2011

Cinema

Poques ganes d'escriure, molta feina, la recerca de pis i molt cinema vist. Això ha fet que darrerament gairebé no comento cap pel·lícula. Però no he deixat d'anar al cinema.
Des del desembre he vist totes aquestes, algunes recomanables, d'altres prescindibles, d'altres necessàries. Com sempre, només és la meva opinió.

Ladrones. Diuen que és un thriller. Una de les pitjors pel·lícules que he vist en els darrers anys. No s'aguanta per enlloc.
Biutiful. Barcelona protagonista. Bardem molt bé. De totes maneres no és una gran pel·lícula, però està bé. Si Bardem no fos espanyol, ningú de per aquí pensaria que es pot endur l'Oscar.
Harry Potter y las reliquias de la muerte (primera part). Per fans del Harry Potter. Darrer film, primera part. Correcta.
Balada triste de trompeta. Darrer film de l'Álex de la Iglesia. Original. Estrany. Interessant. Bones actuacions dels dos pallassos.
Bruc, el desafío. A estones bé, a estones avorrida. Bones imatges. Ballesta, soso. Millán, gran.
El discurs del rei. Vaig veure la versió catalana i em van encantar Colin Firth i Geoffrey Rush. M'han dit que la versió original encara és molt millor (com suposo que passa gairebé sempre). Pel·lícula molt recomanable.
The tourist. Jolie i Depp sense química. Jolie es creu el que fa i Depp no. Venècia, molt maca. Podeu deixar-la per un dissabte a la tarda a l'hora de la migdiada.
Ahora los padres son ellos. Ufffff.
Los próximos tres días. Com ajudar la dona a sortir de la presó per un crim que ella no va cometre. No està malament, però tampoc és una obra mestra.
Camino a la libertad. La fugida d'un gulag rus. Crua i bona pel·lícula amb bona interpretació del sempre correcte Ed Harris. Colin Farrell, sobreactuat.
La daga de Rasputín. El que pot fer l'avorriment i no trobar una altra pel·lícula post Nadal. No havia vist El oro de Moscú i em podia haver estalviat aquesta. Per fans nostàlgics dels Serrano. Només faltava dir "mayormente". Ufffffffffffffff.
Más allá de la vida. Darrer film de Clint Eastwood. Tot i que no és dels millors dels seus films, sempre aporta ofici i una història ben construïda, encara que aquí en ser tres personatges amb tres històries, tot es queda una mica superficial.
Morning Glory. Comèdia correcta amb un Harrison Ford que no es creu el paper i sembla emprenyat realment per haver hagut de rodar aquesta pel·lícula. Diane Keaton s'ho passa pipa. Rachel McAdams, molt creïble.
The fighter. No m'agrada la boxa però m'encanten les pel·lícules que tracten aquest esport. No em sembla que l'hagin de donar molts premis, però no se sap mai. La peli està bé, però no és per tant. Wahlberg, molt soso i Bale sobreactuat. No crec que sigui una de les seves millors interpretacions.
Red. Agents de la CIA jubilats perseguits fins la mort. Acció i humor. Pensava que seria pitjor. Quan no esperes gaire d'un film, normalment sempre veus coses positives.
Los chicos están bien. Un bon guió i bones interpretacions. Anette Benning, millor cada dia que passa. Molt recomanable.

2 comentaris:

caterina ha dit...

Morning Glory molt divertida, Harry Potter com dius correcta i apta per a fans de la saga (o sigui jo) però res més. El discurs del rei una meravella i Colin Firth fantàstic, impressionant la feina que fa. La resta no les he vist i algunes estan en projecte per veure. Un pots variat de pel·lícules. M'ha agradat :) Torna a escriure aviat! ;)

jomateixa ha dit...

totes no les he vist, però les que si, estic bastant d'acord amb tu.