divendres, 1 d’abril del 2016

Tres dies d'agost



Tres dies d'agost és una novel·la del Jordi Sierra i Fabra, publicada per Rosa dels Vents. El seu preu és de 16,90 € tot i que pel Cercle de Lectors em va costar només 15,20 €. També hi ha versió digital.

En aquest llibre, l'inspector Mascarell, policia durant la República, empresonat al Valle de los Caídos, condemnat a mort, indultat i recuperat per la vida pública, ha de tornar al passat, a l'any 38 per tal d'investigar un assassinat en el que va ser detingut un innocent, qui va morir d'un atac de cor. La seva motivació per investigar serà molt personal, ja que afecta la seva dona, la Patro. I només té tres dies per investigar...

Setè cas de l'inspector Mascarell. Com els altres, una molt bona lectura. Novel·la, si, però amb un rerefons real. Una manera de conèixer l'època de la Postguerra i, en aquest llibre, també de la Guerra Civil. Si no has llegit cap cas del Mascarell, ja és hora.

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Sí que n'he llegit algun sí. I coincideixo, llegir Sierra i Fabra és sempre una bona lectura. De tant en tant en cau algun, és un bon escriptor que tinc la impressió que no fa soroll, però la trajectòria i la qualitat dels seus llibres l'avalen. A veure si m'animo a llegir-ne algun d'ell aquest any.

Eloy ha dit...

Jo he llegit molt d'ell, des dels seus policíacs a novel·les juvenils i llibres musicals. Sempre m'agrada. L'inspector Mascarell és una gran troballa.