dissabte, 9 de setembre del 2017

Presentació: Barcelona, viatge a la perifèria criminal

Avui tocava anar a Barcelona a una presentació d'un llibre molt esperat, Barcelona, viatge a la perifèria criminal, de la col·lecció Crims.cat. Hem agafat el tren dels FGC a la nova estació de la Creu Alta, que sembla una estació fantasma, sense gent, almenys avui dissabte.





Després de passar un moment per la LAIE, a buscar un detallet, 


arribem a prop de la Plaça de la Catedral:


I ja vam entrar en matèria, directes a la caseta 27 a buscar llibres:





I de regal la samarreta.

Us deixo unes quantes fotos de la presentació del llibre i de la Susana Hernández amb el seu nou llibre, Males decisions, acabat de sortir, que estarà a la venda a l'octubre.








El pitjor de tot, és que se m'ha fet molt curt. He estat a la Setmana els dos darrers anys, 2015 i 2016, i hi havia una tarda negra. Què ha passat aquest any? No hi ha llibres negres? Ho dubto. No hi ha autors negres? Cada dia n'hi ha més. No hi ha públic? No m'ho crec. No demano gaire, una tarda entre 10 dies. Està molt bé portar el Paul Auster i fer actes amb autors molt mediàtics. Però el gènere negre és literatura de casa, de proximitat. I és molt necessari. A veure si per la 36a edició fem un pensament.

El millor? Poder escoltar i xerrar una estoneta amb la gent que m'agrada i admiro. L'Ilya encantador com sempre. Avui he pogut parlar una estoneta amb l'Àlex, un plaer. I com diuen a la seva web, l'Editorial Alrevés parla amb els autors, però no només amb ells, també parla amb els lectors. Una gran feina.

Per acabar, un molt bon article a OnBarcelona, amb una il·lustració genial.