dimarts, 12 de desembre del 2017

El secreto está en Sasha, del Rafa Melero Rojo



FITXA DEL LLIBRE
TÍTOL
AUTOR
EDITORIAL
ANY EDICIÓ
2017
DATA COMPRA
Octubre 2017
FORMAT
Paper
PREU
18 €
GÈNERE
Negre
PÀGINES
298
ISBN
978-84-17077-21-1

El secreto està en Sasha és la tercera novel·la del Rafa Melero protagonitzada pel sergent dels Mossos d'Esquadra Xavi Masip, després de La ira del Fènix i La penitència de l'alfil.

En aquest llibre, el sergent Masip i el seu equip han d'investigar l'assassinat de la dona d'un empresari. Aquesta mort, en principi inexplicable, sembla relacionada amb la troballa anys abans del cadàver d'una noia en un bosc de Girona. Així, les investigacions el portaran a enfrontar-se a un criminal molt perillós i a la màfia russa.

M'agrada molt com escriu el Rafa Melero. Sap del que parla. Construeix trames ben treballades, amb personatges molt ben definits. El Xavi Masip cada vegada es deixa anar més i ens deixa algunes reflexions, de vegades un xic desencantades, sobre la seva professió. Tot i que hi ha molts personatges, en cap moment ens sentim perduts. Tots tenen el seu paper, més gran o més petit. I el ritme, amb el seu estil de capítols curts, fa que l'acció sigui trepidant. Ara ens toca esperar la propera novel·la...

També en parlen a:

3 comentaris:

Rafa Melero Rojo ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Rafa Melero Rojo ha dit...

Moltes gràcies per les teves paraules, Eloi.

Una abraçada.

Rafa Melero

Eloy ha dit...

De res, Rafa :)