dijous, 25 de gener del 2018

Una familia feliz, del David Safier



FITXA DEL LLIBRE
TÍTOL
AUTOR
EDITORIAL
ANY EDICIÓ
Setembre 2017 (2a reimp.)
DATA COMPRA
Novembre 2017
FORMAT
Paper
PREU
7,95 €
GÈNERE
Narrativa, humor, fantasia, aventura
PÀGINES
315
ISBN
978-84-322-2127-9

Una familia feliz és un llibre difícil de classificar. És un llibre sobre la família, però és una família peculiar, amb una parella que fa temps que viuen en la rutina, ell dedicat a la feina i ella a una llibreria que no funciona massa bé, una filla que no sap què vol fer i un fill que es refugia en els llibres, perquè el seu món no l'agrada. També és un llibre fantàstic, on la màgia hi té molt a veure, amb encanteris, personatges estranys (monstres, vampirs, zombis, mòmies, bruixes,...) i viatges a llocs fascinants. A més a més, parla sobre les relacions entre la parella i pares i fills. I tot això, amb un gran sentit de l'humor, a estones delirant.

Una altra proposta per aquest any del Club de Lectura T10 de la Biblioteca La Bòbila de L'Hospitalet, i un altre encert (m'ha agradat gairebé tot del que he llegit de moment). No coneixia res d'aquest autor, però crec que seguiré buscant algun altre llibre d'ell, com Maldito karma, Jesús me quiere o Yo, mi, me... contigo.

També en parlen a:


3 comentaris:

Núria Martínez (Bruixeta) ha dit...

A casa hi ha "Jesus me quiere" el meu marit l'ha llegit, però a mi mai m'ha cridat l'atenció, serà qüestió de donar-li una oportunitat.

jomateixa ha dit...

N'he llegit algun de l'autor, són tots una mica com un conte amb "moraleja"

Eloy ha dit...

Jo l'he trobat molt divertit. Potser buscaré un altre, per exemple Maldito Karma a veure si em segueix agradant...