dissabte, 17 d’octubre del 2020

Los perros de Riga, del Henning Mankell

 

FITXA DEL LLIBRE

TÍTOL

Los perros de Riga

AUTOR

Henning Mankell

EDITORIAL

MAXITusquets

ANY EDICIÓ

Febrer 2018 (12a edició)

DATA COMPRA

Octubre 2018

FORMAT

Paper

PREU

7,55 €

GÈNERE

Negre

PÀGINES

332

ISBN

9788483835210

Los perros de Riga és el segon cas de la sèrie protagonitzada pel Kurt Wallander, policia suec, creat pel Henning Mankell. Un bot amb dos cadàvers és trobat al davant de la costa sueca. Els dos homes, ben vestits, són letons. Un policia letó viatja a Suècia per tal de col·laborar en la investigació. El Wallander, tot navegant entre difícils aigües diplomàtiques, ha de viatjar a la capital de Letònia, Riga, per tal esbrinar qui van ser els dos morts i per què els van assassinar. També haurà d'ajudar a investigar la mort del policia que va anar a Suècia quan van aparèixer els dos cadàvers, alhora que trobarà l'amor una altra vegada, envoltat de conspiracions i lluita per la llibertat.

Aquest llibre m'ha agradat més que el primer, Asesinos sin rostro. He trobat la trama més elaborada i un cas més rodó. El personatge és genial. La família del protagonista, així com els seus col·laboradors habituals, en aquest llibre, no tenen tanta importància. Seguiré llegint la sèrie, properament, La leona blanca.

També en parlen a:

2 comentaris:

Sergi ha dit...

El record que en tinc és efectivament aquest, una trama molt elaborada, amb múltiples flancs. I el Wallander de sempre, això sí. És un protagonista que costa no estimar. Segueix gaudint de la sèrie, jo hi tornaré algun dia. Aviat m'atraparàs, com em sembla que ja et vaig comentar, jo vaig arribar al sisè.

Eloy ha dit...

Hola, Xexu, acabo de descobrir que Gmail enviava els teus missatges al correu brossa, grrrr.
COm més vaig llegint del Wallander, més m'agrada. Ja estic amb La leona blanca, impressionant.