dissabte, 1 d’agost del 2009

Concert de Bruce Springsteen a Benidorm, 30-7-09

El passat 30 de juliol, vam assistir al concert de Bruce Springsteen and The E Street Band a l'Estadi Municipal de Foietes, Benidorm. Aquest concert s'inscriu dins la gira Working on a dream Tour 2009, que està tocant a la seva fi (almenys la part europea, ja que al setembre seguirà als USA).
Com ha estat habitual durant la gira, Nils Lofgren fa una introducció a l'acordió amb música típica del lloc on toquen. I què va sonar? Los pajaritos.

I Bruce es va marcar uns quants moviments de la popular cançó de María Jesús!!!
A partir d'aquest moment, tres hores de rock, que van començar a tota metxa amb Badlands i van acabar amb Rosalita (era la cançó que vaig estar esperant tota la nit), Dancing in the dark i el Twist and shout típic de la gira. Concert amb moltes cançons populars, molt diferent al que vaig veure al juliol de 2008 al Camp Nou, el qual no el recordo tan rocker.
L'ambient a Foietes va ser fantàstic, amb un públic entregat per complet i amb una banda que sonava força bé (malgrat alguna petita deficiència de so, alguns xiscles,...). A la gespa del camp tot era molt millor, més viu.
Aquest concert m'ha permès, a més a més, conèixer l'irrepetible Benidorm, ciutat turística per excel·lència, on no hi havia gaire cosa interessant per veure. Potser si els parcs temàtics m'agradessin, hi ha cinc molt a prop, entre ells Terra Mítica. També he pogut comprovar com la RENFE, tot i funcionar força bé l'Euromed, triga cinc hores de Barcelona Sants a Alacant. Alguna cosa ha de millorar encara en el sistema radial de ferrocarril que hi ha a Espanya. M'ha cridat molt l'atenció que hi ha els FGV (Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana), uns ferrocarrils petits (és com un tramvia), que fan els recorreguts més populars (potser per potenciar els parcs o per alguns obscurs interessos immobiliaris) i que triguen el mateix temps que fa molts anys. Allà no estan gaire contents amb el seu funcionament i envegen les rodalies d'altres llocs, com per exemple Barcelona, o sigui, que no ens queixem tant, jejeje,...
Resumint, ja trobo a faltar al Boss. Fins la propera. I moltes gràcies a tots i totes ;)

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Concert fantàstic! No m'importaria repetir,va estar genial.

Eloy ha dit...

Brutal.
Tornaries a Benidorm? jejejeje

Unknown ha dit...

Bé potser per veure al Boss seria capaç de tornar a Benidormsss jeje!!

Eloy ha dit...

Seria una de les poques maneres de tornar-hi a Benidorm ;)