dimecres, 1 de maig del 2013

Cinema d'abril de 2013



Tesis sobre un homicidio. Film amb Ricardo Darín i Alberto Ammann. Darín fa el paper d'un advocat i professor de dret que creu que un dels alumnes del seu seminari és el responsable d'un crim fet només per tal de posar-ho a prova. Bona pel·lícula.

Oblivion. Film de ciència ficció escrit i dirigit per Joseph Kosinski, basat en un còmic del mateix autor. Interpretada per Tom Cruise en un món post apocalíptic,  es deixa veure. Et sembla que aquesta pel·lícula ja l'has vist, almenys diverses parts d'ella

Efectos secundarios. Sembla que serà el darrer film d'Steven Soderbergh. Una llàstima. Thriller basat en el món de les farmacèutiques i les drogues que recepten als pacients, almenys en la seva primera meitat. La segona part navega més per les relacions humanes. Jude Law, bé. Zeta Jones, en un paper petit. Inquietant Rooney Mara. Film més que correcte, sobretot en la seva primera part.

La caza. Film danès sobre com es pot complicar la vida d'un adult per culpa d'una mentida petita. La bola es va fent gran i Lucas passa de ser una persona adorable a ser considerat un monstre. La millor pel·lícula del mes en un bon mes de cinema.