dilluns, 3 de novembre del 2014

La dona de gris


La dona de gris és la primera novel·la de l'Anna Maria Villalonga, publicada per Llibres del Delicte, amb el núm. 7 de la col·lecció. El seu preu és de 14,95 €, tot i que si et fas un abonament de 60 € anuals, pots aconseguir 6 llibres a un preu molt millor (sis llibres és el que es publica en un any en aquesta editorial).

En aquesta novel·la, un home anodí, amb una existència grisa, coneix una dona, grisa també però amb un petit toc de color al coll, i comença a seguir-la i a conèixer-la millor. S'estarà convertint en un assetjador? No, més aviat en el protagonista d'una de les pel·lícules o novel·les (la qual cosa m'ha fet buscar-ne algunes) que compartia amb el seu pare, a qui tant troba a faltar. Aquest serà el punt de partida per la seva nova vida, potser estranya, però, al cap i a la fi, vida.

Una novel·la esperada durant llarg temps i estranya en els seus personatges, en un principi no gaire negres, molt grisos, si. Al llarg de les pàgines, el llibre s'enfosqueix molt i es converteix en una veritable novel·la de gènere. Una lectura recomanable, no només per fans del negre, sinó per qui vol llegir un relat amb un català molt i molt bo. Moltes gràcies pel regal, Anna Maria. Per cert, t'animes a escriure més?

2 comentaris:

Anna Maria Villalonga ha dit...

Moltíssimes gràcies per la teva amabilitat. Jo escric sempre, però també tinc molta feina!
Farem el que podrem!
Una abraçada

Eloy ha dit...

Ja m'imagino que escrius molt i que tens molta feina també.
;) ;) ;)