dijous, 3 de març del 2016

Els fils de l'aranya



Els fils de l'aranya és un llibre de la Margarida Aritzeta, publicat per Llibres del Delicte amb el núm 15 de la col·lecció. El seu preu és de 16,50 €.

En aquesta novel·la, segon cas llarg de la inspectora Mina Fuster (després de L'amant xinès), la protagonista ha d'investigar l'assassinat d'un home en una partida d'AirSoft, embolics familiars, personatges maldestres, falsificacions de xecs, alguna cosa relacionada amb Barcelona World alhora que ha de posar ordre a la seva vida, amb el seu amic especial i la seva mare.

Una bona novel·la per passar una estona molt i molt agradable. Si a més a més, llegeixes entre línies pots trobar tot de referències culturals, des de musicals, literàries, gastronòmiques, vitivinícoles,... Volem més casos de la nostra Mina!!!

Estava pensant en que estaria bé fer-ne una llista d'Spotify sobre la música del llibre. I dit i fet... Aquí la tenim... Els fils de l'aranya (Spotify Playlist). Espero haver recollit totes les cançons. Si m'he deixat alguna m'ho dieu. Ah, m'he agafat una llicència amb el Robbie Williams i el directe a Barcelona. He posat un directe al Royal Albert Hall.



També en parlen a: