dimecres, 31 d’agost de 2016

Nerve, de Jeanne RyanNerve és una novel·la de la Jeanne Ryan, publicada per Alfaguara. Jo la vaig comprar en versió Kindle per 8,54 €.

La Vee és una noia que no destaca massa. Estudia i és la maquilladora de l'obra de teatre de l'Institut. Fa un temps, va tenir un accident i gairebé mor. Els seus pares van pensar que s'havia intentat suïcidar. Des de llavors, la controlen molt i el seu dia es resumeix a anar a l'Institut i tornar a casa. Però un dia, la Vee decideix canviar la seva vida i s'apunta a Nerve, el videojoc online del que tothom parla i on els jugadors han de fer reptes per aconseguir premis tenir cada vegada més seguidors. Al principi el joc és emocionant. Allà coneix un noi, l'Ian, de qui es comença a enamorar. Però les coses comencen a no anar tan bé quan arriben a la final i s'han de tancar amb altres cinc jugadors en una habitació tancada, on hauran de col·laborar entre tots per tal d'assolir el premi final. Però no serà tan fàcil...

Uns dies abans havia anat al cinema a veure una pel·lícula, però no la feien en l'horari que pensava. Llavors, vaig triar Nerve entre les possibles. És una peli correcta, per passar l'estona. Als crèdits vaig llegir que estava basada en una novel·la. I dit i fet. La novel·la és correcta, fàcil de llegir, tot i que hi ha moltes i moltes diferències amb la peli. No esperis una gran literatura en ella, però si t'han agradat les sèries de Els jocs de la fam, Divergent o semblants, aquesta també t'agradarà.

També en parlen a: