dissabte, 29 de desembre del 2018

Rapsòdia per a un mort, de la Margarida Aritzeta



FITXA DEL LLIBRE
TÍTOL
AUTOR
EDITORIAL
ANY EDICIÓ
Octubre 2018
DATA COMPRA
Octubre 2018
FORMAT
Paper
PREU
17,90 €
GÈNERE
Negre
PÀGINES
278
ISBN
9788494936111

Rapsòdia per a un mort és el tercer llibre protagonitzat per la inspectora Mina Fuster, després de L'amant xinès i Els fils de l'aranya, que ha d'investigar la mort, la presumpta mort, d'un simpàtic i respectat gitano tarragoní, l'onclo Gros. Alhora, la Mina tindrà tot tipus de problemes personals, ja que reapareixen fantasmes del seu passat, segueix amb la particular relació amb la seva mare, el seu afer amb el Robert la deixa molt tocada, és investigada per Hisenda i es sospitosa de finançar el terrorisme islàmic, tot emmarcat per temes d'actualitat rabiosa. Ça ne va plus.

M'ho he passat molt bé amb el llibre. És el que trobo millor dels tres que formen la sèrie (de moment). Espero que la Mina segueixi, ja que han quedat massa fronts oberts. Els personatges secundaris són molts dels que ja sortien, amb alguna incorporació nova, que pot donar bon joc.

Igual que vaig fer amb el llibre anterior, he recollit la música que surt a la novel·la en una llista de l'Spotify (Rapsòdia per a un mort - Mina Fuster, 3). Espero que us agradi.

També en parlen a: