diumenge, 3 de maig del 2020

La favorita de l'Harem, de l'Andreu Martín



FITXA DEL LLIBRE
TÍTOL
AUTOR
EDITORIAL
ANY EDICIÓ
Gener 2020
DATA COMPRA
Febrer 2020
FORMAT
Paper
PREU
20 €
GÈNERE
Negre
PÀGINES
262
ISBN
978-84-17847-33-3

La favorita de l'Harem és una novel·la protagonitzada pel Mili Santamarta, el mateix de L'Harem del Tibidabo. En aquest llibre, en mig d'una trama de corrupció policial i la lluita entre dos clans de la droga, el Mili ha de buscar la manera de defensar la seva gent alhora de sortir viu d'un gran embolic.

Aquesta novel·la és entretinguda, et diverteix, et fa passar bones estones. És una novel·la amb molta dosi d'acció i humor força esbojarrat. Andreu Martín 100 %. Però he de dir que em va agradar molt més l'altra...

També en parlen a:

1 comentari:

Sergi ha dit...

Em sembla que clama al cel. 'L'Harem del Tibidabo' era un tros de llibre amb un gran argument i un protagonista carismàtic capaç de sortir-se'n de totes. Part del seu valor era la seva gent, les noies que l'acompanyaven. Aquí la trama passa fora de l'Harem i el protagonista únic i absolut ja ha perdut la capacitat de sorprendre, el llibre em sembla que és clarament pitjor, només una manera d'estirar un bon personatge. Sap greu i tot, la veritat, perquè està ben escrit, però queda molt lluny del primer.