dissabte, 24 de maig del 2008

Indiana Jones y el reino de la calavera de cristal


Per fi s'ha estrenat la darrera pel·lícula de la saga de l'Indiana Jones, "Indiana Jones y la calavera de cristal", produïda per George Lucas, dirigida per Steven Spielberg i protagonitzada per Harrison Ford, Cate Blanchet (meravellosa com a dolenta), Karen Allen, Ray Winstone, John Hurt, Jim Broadbent i Shia Labeouf.
Què es pot esperar del quart lliurament cinematògrafic d'un dels grans aventurers de la història? Doncs aquesta pel·lícula ofereix el que s'espera d'Indy: acció, humor, una mica d'amor i aventura. Res de nou.

Però de veritat no te la pots perdre en pantalla gran. Ni punt de comparació a veure-la al dvd o al pc. Ha valgut la pena esperar gairebé 20 anys des de Indiana Jones y la última cruzada, continuació de En busca del arca perdida i Indiana Jones y el templo maldito, però Ford, Lucas i Spielberg no es posaven d'acord perquè no trobaven un bon guió.

Jo penso que en realitat no és el quart lliurament, sinó el cinquè. Si no coneixeu el vídeojoc del 92 Indiana Jones and the Fate of Atlantis, l'hauríeu de tenir.
Val la pena només pels crèdits. I és una aventura increïble. El joc va sortir en versió de disquets de 3,5", però darrerament va tornar a sortir en versió cd per 14,95 €. És un joc abandonware (segons molta gent) i es pot trobar per molts llocs.

I la banda sonora, molt bona. Recordes la cançó original de la sèrie?




I un trailer del darrer lliurament:

5 comentaris:

Unknown ha dit...

El millor de la pel.lícula la primera mitja hora,sobretot la presentació de l'Indiana,l'escena de la seva silueta és molt original.
Bé com a pel.lícula d'aventures no està malament,el final no els ha quedat gaire original.

Eloy ha dit...

Bé una quarta part d'una peli ( o cinquena si comptem el vídeojoc ) és molt difícil que sigui original ;)

Eloy ha dit...

I el final és molt millorable, estic segur.

Setembre Negre ha dit...

Sols afegir que a Sabadell es pot veure en versió catalana!

Eloy ha dit...

Doncs, si, la fan a l'Imperial, tens raó. ;)