dilluns, 11 de juliol de 2016

Cómo dejamos de pagar por la músicaCómo dejamos de pagar por la música és un llibre de l'Stephen Witt, publicat per Contra. El seu preu és de 20,90 €.

El llibre explica tres històries, en principi independents, de tres persones relacionades amb el món de la música. El KarlHeinz Brandenburg és un enginyer alemany que va ser un dels responsables del arxius d'àudio mp3. El Dell Glover és un treballador a una de les plantes de fabricació de cd del segell discogràfic Polygram. Per últim, el Doug Morris és un dels més importants directius musicals, qui va passar per la majoria de majors discogràfiques.

Així, al llibre se'ns explica com s'ha passat del disc compacte al fitxer mp3, de pagar pels cd a obtenir gratis la música. També se'ns parla de la pirateria, de la internet negra, de Napster, Winamp i molts altres personatges o descobriments que han canviat el món de la música en els darrers 20 anys.

Un llibre molt interessant, ben escrit, per fans de la música i de la tecnologia. Pots aprendre moltes coses sobre com ha evolucionat el consum de música des de finals del segle XX fins l'actualitat.