divendres, 15 de juliol de 2016

Estudi en lila, de la Mària-Antònia OliverEstudi en lila és una novel·la de la Mària-Antònia Oliver. Està publicada per La Magrana, dins la col·lecció La Negra, amb el núm. 52. El seu preu és de 12 €.

L'Apol·lònia "Lònia" Guiu és una detectiva que viu a la Barcelona dels 80 i que es veu involucrada en dos casos, la desaparició d'una noia mallorquina i una presumpta estafa d'art. Però aquesta estafa no serà ben bé això i els dos casos seran més semblants del que a primera vista es veu.

Primera novel·la de la Lònia, amb humor però també amb duresa. En aquesta novel·la es parla de temes que als 80 eren mig tabú (per alguna gent encara ho són 30 anys després). Una molt bona lectura d'una autora a la que l'acaben de donar el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes del 2016.

2 comentaris:

XeXu ha dit...

Mmm... interessant. Ja vaig dir l'altre dia que aquests editorial està publicant molt bé, és garantia de bons llibres de gènere negre i criminal. Ara n'acabo un, però hauré de mirar-m'ho perquè en tenen uns quants que em criden l'atenció.

Eloi G.G. ha dit...

Aquesta editorial sempre m'ha agradat. Té un fons bestial. És normal no saber què triar...