dijous, 7 de juliol del 2016

De moment, tot va bé


De moment, tot va bé és un llibre de memòries de l'Andreu Martín publicat per La Magrana. El seu preu és de 18 €. Va guanyar el Premi Gaziel de Biografies i Memòries 2015.

En aquest llibre, l'Andreu ens parla de la seva vida, més o menys ordenadament, des que era petit fins l'actualitat. Escriu sobre la seva família, l'escola, els amics, les aventis, els primers amors, els següents, les feines que va fer, la seva mili, els seus viatges, la seva pròpia família,... En resum, tot el que s'espera d'unes memòries, escrites amb el seu sentit de l'humor tan i tan especial.

Hi havia alguna anècdota que ja la coneixia i és que, com que és un dels meus autors favorits, he llegit moltes coses seves, tant de ficció com els llibres que ha fet sobre com escriu. Però sempre trobes novetats. Un gran llibre de memòries. Per fans del gènere negre, del còmic i de l'Andreu Martín. I qui encara no el coneix, pot ser una bona manera d'entrar en el seu món.

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Intento evitar les biografies, però els seus llibres de novel·la negra no. Justament ara estic llegint 'La violència justa', i m'està agradant força. És bo el paio, sí sí.

Eloy ha dit...

L'Andreu és el mestre de la novel·la negra. El seu recull de memòries no és ben bé una biografia, sinó un munt d'anècdotes divertides. Tampoc sóc bo per les biografies, però aquestes memòries passen molt bé.