dilluns, 10 d’abril del 2017

Instinto primario, del Gregg Hurwitz



Instinto primario és una novel·la del Gregg Hurwitz. Està publicada per Ediciones B i la versió Kindle em va costar 9,49 €. La versió de butxaca val 5,65 €.

L'Eve ha vist com el seu món s'ensorra quan descobreix que el seu marit l'està enganyant. Fa temps que tenia comprats uns bitllets per celebrar l'aniversari amb ell. Evidentment, no faran aquest viatge plegats. Llavors, decideix anar ella sola. A la selva mexicana, veurà un individu que tracta malament a les dones i intentarà descobrir qui és. Però ell és molt perillós i iniciarà una caça brutal de tota l'expedició que acompanya l'Eve. És en aquest moment, quan la protagonista haurà de lluitar per la seva vida i per tornar amb el seu fill.

M'agrada el Hurwitz i m'agraden els seus personatges. L'Eve és una dona que veu morir tot el seu món i decideix fugir. Però un cop traumàtic farà que intenti sobreviure sigui com sigui. L'autor és un creador fantàstic de personatges i ho ha tornat a fer. El ritme del llibre és trepidant. Ja tinc a punt el següent, Huérfano X.

També en parlen a: