diumenge, 23 de desembre del 2007

Con la muerte en los talones

Ja s'ha acabat l'enquesta de la setmana, i aquest és el resultat a la pel·lícula d'Alfred Hitchcock que més ens agrada:



3r lloc - Marnie la ladrona (1964), "Marnie". Pel·lícula psicològica sobre una cleptòmana i un ric empresari que es casa amb ella i exerceix com a psiquiatra (sense ser-ho). Grans interpretacions de Sean Connery i Tippi Hedren.
3r lloc - La soga (1948), "Rope". Interessant pel·lícula rodada només en un escenari limitat sobre un suposat crim perfecte. Molt bona la interpretació del protagonista James Stewart.
1r lloc - Con la muerte en los talones (1959), "North by northwest". Brillant film d'espies, en el que Cary Grant és confós amb un agent i a partir d'aquest moment serà perseguit. Gran escena la persecució amb l'avió, una de les més impactants mai fetes (com a mínim fins el 1959, jejeje).

4 comentaris:

Caterina Cortès ha dit...

No hagués dit mai que "Marnie" sortiria la tercera... Què ha passat amb "Vertigo"? O "Los pájaros"?... A "La soga" li tenc un gran carinyo. És la pel·li que em va enganxar a la resta de les de Hitchcock, la que em va fer descobrir, per a mi, al millor director de la història del cinema. Cary Grant esplèndid a "North by Northwest". Un dels meus actors preferits :D

Eloy ha dit...

Jo tampoc l'hauria dit. També trobo a faltar "Extraños en un tren" o "39 escalones" però en qüestió de gustos ja se sap.
I si, Cary Grant estava fantàstic en aquesta pel·lícula, encara que el prefereixo a les comèdies ;)

Jesús M. Tibau ha dit...

D'aquesta peli hi ha una frase que m'agrada molt:
"Sóc publicista, tinc una mare, dues exesposes i diversos barmans que depenen de mi."

Eloy ha dit...

Molt interessant la frase, no la recordava.