dimecres, 12 d’abril del 2017

La set, del Jo Nesbo



La set és una novel·la del Jo Nesbo. Està publicada per Proa dins la col·lecció A tot vent amb el núm. 667. Em va costar 19,90 €.

Un nou cas del Harry Hole, l'onzè. Un assassí violent queda amb dones i les mata. En Harry és feliç amb la Rakel i es dedica a fer de professor a l'escola de policia. La Katrine és la cap de la investigació, però molts dels seus companys no confien prou amb ella. Quan la investigació es complica, el Cap de la Policia, i possible futur Ministre de Justícia busca en Harry per tal que porti una investigació paral·lela a l'oficial. I el Harry es torna a involucrar. La Rakel queda en coma i la vida del Harry trontolla. Però això fa que s'endinsi més i més en la investigació, fins i tot posant en risc la seva vida.

M'encanta aquest detectiu. I els personatges que l'envolten. Tots amb les seves mancances i els seus anhels. L'autor aconsegueix sorprendre'm, tot i que intento avançar-me, amb els seus girs. El pitjor del llibre? Ja l'he acabat i ara em toca esperar el següent.

També en parlen a:

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Ja vaig veure que hi havia nou llibre de Nesbo. Però vaig amb molt retard, tant retard que només n'he llegit un, encara! Així que de moment, aquest haurà d'esperar... una o dos vides.

Eloy ha dit...

Jejejeje, tenim un temps tan limitat i tants llibres que surten que no donem a l'abast. Una o dues vides? Potser més...