diumenge, 23 de juliol del 2017

Las marismas, de l'Arnaldur Indridason



FITXA DEL LLIBRE
TÍTOL
AUTOR
EDITORIAL
ANY EDICIÓ
1a: 2000, Kindle: 2015
DATA COMPRA
14-7-2017
FORMAT
Kindle
PREU
1,89 € (ara, 6,64 €)
GÈNERE
Negre
PÀGINES
288
ISBN
978-8490564899 (rústica)

Aquest llibre és el 3r cas de l'inspector Erlendur Sveinsson. Va ser publicada originalment el 2000 i en espanyol el 2009. Les dues primeres obres encara no han estat publicades.

L'Erlendur i el seu equip investiguen la mort d'un camioner que és trobat a casa seva. El cas els porta a investigar unes violacions passades molts anys enrere i a un laboratori genètic en l'actualitat. A més a més, l'inspector té dos fills, un alcohòlic que només és nomenat al llibre però no surt i una filla drogoaddicta que si que surt i és un personatge molt desenvolupable.

El cas és interessant, l'inspector hipocondríac és molt peculiar i els secundaris estan ben definits. Es llegeix molt bé i m'han vingut ganes de seguir amb el següent de la sèrie, La mujer de verde.

També en parlen a:

2 comentaris:

Sergi ha dit...

Ep, aquest caurà tard o d'hora. Jo els he llegit desordenats, i no passa massa res, de moment 'La dona de verd', 'Hivern àrtic' i 'L'home del llac'. El proper, que ja espera torn a la lleixa, serà 'La veu'. I amb això crec que m'acabaré els traduïts al català... quina pena.

Eloy ha dit...

A mi m'agrada llegir-los ordenats, sempre que pugui. És un autor que acabo de començar i de moment, m'agrada força.