dijous, 5 de gener del 2017

Born to run, del Bruce Springsteen



Born to run són les memòries autobiogràfiques del Bruce Springsteen. L'edició catalana està publicada per Malpaso i val 22,90 €. A més a més, pots descarregar l'e-book tot seguint unes petites instruccions. L'edició digital val 12,99 €. En castellà porta de regal un parell de playlists, està publicat per Literatura Random House i val el mateix que en català, tot i que en algunes llibreries es pot trobar una mica rebaixat.

Al llarg de tres parts (infància i joventut, èxit, família i actualitat) el Bruce explica la seva vida, tant musical com familiar. Des del seu naixement fins ara, passant pel lloc on va néixer i viure de petit, pels seus inicis musicals, els bars i les gires, les anades a Califòrnia, el seu èxit, l'E Street Band, les seves depressions (sorprenent), l'amor, els fills,... Tota una vida

El llibre sorprèn perquè està ben escrit, és directe, dóna detalls que no t'esperes, anècdotes divertides, coneixes fets de la seva vida, amics, família, altres músics,... Imprescindible pels fans del Boss.